tisdag 21 juni 2011

...

Jag har läst några bloggar och följt de kort jag fått som följer: bygg högst och integrera bröd och prestera.

Jag har funnit endel olika pappersfigurer i mitt område och undrar lite var dessa kommer i från. När jag läser de andras bloggar kan jag inte lista ut vem det skulle kunna vara, då jag har arbetat på nätterna så ser jag inte vad de andra gör.

Jag gillar också de ofriviolliga som film och det är kul när folk skriver vad de gillar för filmer och försöker fundera på syftet med dem i kursen. Jag hittar självreflektion och att man läser in sin mening med de kort man har fått. Jag är tveksam till att de är utvalda till idividen. Jag finner psykoanalytiska redogörelser för individernas agerande då deras grejer pajas.


torsdag 16 juni 2011

göm spelare 9s grejer och erbjud denne att få dina...

...slutar med att allt mitt material ligger på sophias stad. Hon blir mest sur!

Jag skall också imitera personen bredvid mig och ta in bröd i mitt arbete. Jag gör mitt bästa. 

måndag 13 juni 2011

Ny kurs Nytt kort! .,.

Jag såg Patti smith live i Oslo i fredags, oförglömligt.

Jag har börjat en ny kurs som heter spelets regler. Vi håller på och bygger upp någon stadsmiljö på ett golv i en ateljé. Jag har ca 1,5 m2 och detta skall jag fylla med tre dimensioners former som beskriver en bild av ett slumkvarter jag fått.

den ser ut ungefär så här:

wscn2cobn 
warvpionv
-.wö,p-kihjepin
ew-lvn
örmorvms..z.73873pdn

Nu har jag använt tejp på fina utskrifter för att försöka beskriva denna fina slum. Men jag har också fått ett hemligt uppdrag som inte längre är hemligt. Jo, Jag ska införa text i alla former i både struktur och form och på alla sätt som kan tänka sig.

det kommer bilder när jag har gjort noga.